Top

Samenwerking Fitnesscentrum Heiloo

Een artikel door Fitnesscentrum Heiloo. Sinds gisteren is het officieel, en mogen wij het van de daken schreeuwen, dat Maaike Hoogland bij ons inpandig komt. Ze neemt vanaf 1 april (geen grap) de ruimte van René van der Flier over en wij kijken uit naar een vruchtvolle samenwerking.

Voor de mensen die haar nog niet kennen hieronder een korte uitleg.

Ik ben Maaike

..en uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een verandering te maken. Lastig, maar niet onmogelijk! Het veranderen van je eetgewoonten is geen ‘one size fits all’-plan. Ik wil weten wat jouw gewoontes zijn, dàt gebruiken we als jouw startpunt. Een plan in overzichtelijke stappen, in een ontspannen, positieve sfeer. Zonder strenge regels. Jouw tempo, jouw doel. Klinkt te doen toch?

Professioneel voedingsadvies op maat

De reden om voedingsadvies kan zijn omdat je wilt afvallen (misschien met een maaltijdvervanger?) of aankomen. Er kan een medische reden zijn zoals diabetes, hoog cholesterol of een hoge bloeddruk. Je dagelijks leven lijdt onder je darmklachten. Wil je meer energie? Alles halen uit je sporttraining? Met welke reden ook: ik pas het voedingsadvies aan op jouw situatie. Altijd een professioneel voedingsadvies op maat! Ik ben diëtist en ben gespecialiseerd in sport diëtetiek. Je kunt natuurlijk ook bij me terecht voor hulp bij andere diëten. Of het nu is om af te vallen, aan te komen, voor je gezondheid of voor een betere sportprestatie, ik help je met de juiste voeding.

Bel, mail of whatsapp voor een afspraak! Maaike@waarbeginjij.nl of 06-16242286